Protectia datelor personale

Insurance Training & Consulting

E-learning

Incepand cu luna noiembrie a acestui an, punem la dispozitia celor ce doresc sa urmeze cursurile de pregatire profesionala obligatorie sau pregatire profesionala continua in asigurari o platforma de e-learning.

Platforma noastra se ridica la standardele obligatorii impuse si este autorizata de C.S.A.

Click aici

Programe

Programele si proiectele elaborate si implementate de noi sunt personalizate si adaptate nevoilor clientilor, realitatilor si culturii fiecarei organizatii in parte.

Programele de pregatire profesionala obligatorie:


Servicii

Dintre serviciile oferite de noi, dorim sa le mentionam pe urmatoarele:

Protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private va informam ca S.C. INSURANCE TRAINING & CONSULTING S.R.L., cu sediul in Bucuresti, str. Brailita, nr. 56, corp C2, sect. 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/1793/2011, avand CUI: RO28055472 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Colectarea acestor date se face doar cu acordul dumneavoastra si in scopul inscrierii si sustinerii cursurilor de calificare profesionala/pregatire continua intermediari in asigurari precum si al inscrierii la examenele pentru obtinerea certificatelor de absolvire, in conformitate cu Normele privind calificarea profesionala si pregatirea continua a persoanelor care lucreaza in domeniul distributiei produselor de asigurare emise de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, precum si pentru reclama, marketing si publicitate.

Dumneavoastra va revine obligatia sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare in vederea inscrierii si participarii dvs. la cursurile organizate de societatea noastra precum si a inscrierii pentru sustinerea examenului de absolvire, respectiv pentru incheierea contractelor de prestari servicii.

Refuzul dumneavoastra de a furniza datele cu caracter personal conduce la imposibilitatea operatorului (S.C. INSURANCE TRAINING & CONSULTING S.R.L.) de a intra in raporturi contractuale cu dvs. datorita imposibilitatii de a stabili identitatea uneia din partile contractante, respectiv a dvs.

Informatiile in posesia carora intram si le prelucram sunt destinate utilizarii de catre operator, prin intermediul angajatilor/colaboratorilor proprii, fiind comunicate exclusiv urmatorilor destinatari: Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, Institutul de Management in Asigurari, angajatii si reprezentantii legali ai Operatorului, partenerii contractuali ai Operatorului, Angajatorul / Potentialul angajator al persoanei vizate, autoritatea judecatoreasca, autoritati si institutii publice centrale / locale, atunci cand exista temei legal.

Sunteti informati pe aceasta cale ca, potrivit Legii nr. 677/2001, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare;
  • dreptul de acces la date (in mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, prin care sa solicitati ca informatiile sa va fie comunicate la o anumita adresa, inclusiv prin posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea vi se va face personal);
  • dreptul de interventie asupra datelor;
  • dreptul de opozitie;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • dreptul de a face plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau de a se adresa justitiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre S.C. Insurance Training & Consulting S.R.L., pe adresa str. Brailita, nr. 56, corp C2, sect. 3, Bucuresti.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de catre S.C. Insurance Trainig & Consulting S.R.L. se face cu respectarea urmatoarelor principii:

Daca unele din datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte sau s-au schimbat (de ex.: schimbarea numelui ca urmare a casatoriei/divortului, schimbarea adresei de domiciliu), va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Pentru mai multe detalii si informatii va puteti adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal:

B-dul Gh. Magheru 28-30, Bucuresti, sector 1, Romania
www.dataprotection.ro

Arhiva cursuri

Pastram pentru cei interesati o arhiva a tuturor cursurilor sustinute de Insurance Training & Consulting.

Puteti gasi informatii referitoare la tipul programului de pregatire, data desfasurarii, durata programului si orasul in care a fost tinut.

Pentru a consulta arhiva cursurilor, click AICI.

Rezultate

Conform legislatiei in vigoare, publicam rezultatele examinarii de catre IMA/CSA a absolventilor programelor de pregatire profesionala in asigurari sustinute de IT&C.

Pentru a vedea notele de la examinarile IMA/CSA, click AICI.

Contact IT&C

Telefon: 0763.602.532
0371.35.10.40

E-mail office@insurance-training.eu
marius.floarea@insurance-training.eu