Servicii de recrutare : Insurance Trainind & Consulting.

Insurance Training & Consulting

E-learning

Incepand cu luna noiembrie a acestui an, punem la dispozitia celor ce doresc sa urmeze cursurile de pregatire profesionala obligatorie sau pregatire profesionala continua in asigurari o platforma de e-learning.

Platforma noastra se ridica la standardele obligatorii impuse si este autorizata de C.S.A.

Click aici

Programe

Programele si proiectele elaborate si implementate de noi sunt personalizate si adaptate nevoilor clientilor, realitatilor si culturii fiecarei organizatii in parte.

Programele de pregatire profesionala obligatorie:


Servicii

Dintre serviciile oferite de noi, dorim sa le mentionam pe urmatoarele:

Servicii de recrutare

Pentru Insurance Training & Consulting recrutarea inseamna consultanta si management de proiect, sisteme personalizate de selectie-testare-atragere a celor mai potriviti candidati, inseamna confidentialitate absoluta, discretie, loialitate, flexibilitate dublate de viteza de reactie si analiza. Experienta in domeniul asigurarilor ne da posibilitatea de a identifica cu mai multa usurinta si de a avea acces la persoane care au experienta relevanta in acest domeniu de activitate.


In procesul definirii proiectului de recrutare si a formei «ideale» de recrutare (executive search, mass recruitment, etc.) vom identifica si evalua impreuna cu dumneavoastra:

  • sarcinile si responsabilitatile postului, competentele si abilitatile necesare potentialilor candidati, ce se vor constitui in criterii de recrutare;
  • mediul si conditiile de lucru, pachetul salarial oferit, ratiunile vacantarii postului, durata contractelor de munca, conditii de formare profesionala, etc.

In urma acestei evaluari vom putea estima si supune aprobarii dumneavoastra:

  • timpul necesar prezentarii listei scurte;
  • mediile de publicitate a selectiei;
  • metode de selectie;
  • preconizarea eventualelor impedimente;
  • Proiectul de Recrutare.

Ceea ce ne diferentiaza de alte companii ce ofera servicii de selectie si recrutare este ambitia de a finaliza fiecare proiect asumat, dublata de profesionalismul, seriozitatea si experienta noastra in domeniul serviciilor financiare.

Arhiva cursuri

Pastram pentru cei interesati o arhiva a tuturor cursurilor sustinute de Insurance Training & Consulting.

Puteti gasi informatii referitoare la tipul programului de pregatire, data desfasurarii, durata programului si orasul in care a fost tinut.

Pentru a consulta arhiva cursurilor, click AICI.

Rezultate

Conform legislatiei in vigoare, publicam rezultatele examinarii de catre IMA/CSA a absolventilor programelor de pregatire profesionala in asigurari sustinute de IT&C.

Pentru a vedea notele de la examinarile IMA/CSA, click AICI.

Contact IT&C

Telefon: 0763.602.532
0371.35.10.40

E-mail office@insurance-training.eu
marius.floarea@insurance-training.eu